Ralf Koenhen

Koning van van Lathum 2016

Lathumsfeest


Ook dit jaar weer Cocktails
Peter Keultjes - Koning 2015

Er was nog een beste brok van de vogel over toen ik vorig jaar aan de beurt was om te schieten. Dat hij bij zijn schot zou gaan vallen had ik daarom niet verwacht. Het was even schrikken en ik stond te trillen op mijn benen. Maar hij was er toch echt vanaf!

Het was voor mij het derde jaar dat ik er echt voor wilde gaan. 3x is scheepsrecht is dus voor mij zowel letterlijk als figuurlijk van toepassing: Ik behaalde de titel Koning van Lathumse Volksfeesten 2015.

Als Koningspaar hebben wij genoten van drie fantastische dagen. Op de vrijdagmiddag en zaterdagochtend stond zoals ieder jaar gebruikelijk de koffie klaar bij ons op de oprit tijdens de activiteiten. De zaterdagmiddag werden we opgehaald in een prachtige auto voor een rondrit door Lathum en werden we warm ontvangen bij de feesttent. Na het officiële gedeelde, waarin we de wisselbeker kregen, zijn we "oerend hard" in het zonnetje gezet door familie, vrienden en bekenden.

Voor ons zijn het onvergetelijke dagen geworden. Bestuur én alle feestgangers, dank hiervoor!

Wij wensen een iedereen heel fijn Lathums Feest en in het bijzonder het nieuwe Koningspaar. Geniet ervan, want voor je het weet is het voorbij!

Peter en Careline