Lathumsfeest 2018

20, 21, 22 en 23 september

Lathumsfeest 2018

20, 21, 22 en 23 september

Lathumsfeest 2018

20, 21, 22 en 23 september


Lathumsfeest 2018

20, 21, 22 en 23 september

Ook dit jaar weer Cocktails in de tent
Muziek Lathumsfeest 2018

DJ Henry

DJ Henry is een allround top DJ die niet meer weg te denken is op feesten en evenementen!

Hij is bekend van onder andere de superhit “Goeiemoggel” en was in vele TV programma’s te zien zoals RTL Boulevard, Show Nieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest op het plein.Met razend enthousiasme en perfecte muzikale keuzes weet DJ Henry van elk feest een onvergetelijke party te maken. Kroegen, dancings, feesttenten en andere feestelijke locaties staan in no time op de kop! Zijn presentatie is opzwepend en zijn uithoudingsvermogen bewonderenswaardig. In de winter is DJ Henry vaak te vinden in het gezellige Westendorf (Tirol) en in de zomer zit hij in het gezellige Spanje, waar hij een tour maakt met verschillende artiesten, waaronder Judith Peters, Def Rhymz en Gio.

http://djhenry.yellowc.nl/

Muziek Lathumsfeest 2018

De Heerenvan

Op elke party waar De Heeren Van verschijnt weten zij met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Zo weet De Heeren Van de juiste muziek op het juiste moment te brengen. Dus als de pannen van het dak moeten is dit zeker geen probleem, maar even wat gas terugnemen is natuurlijk ook mogelijk. Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en topentertainment.

http://www.deheerenvan.com/

Muziek Lathumsfeest 2018

Kraakthelder

Pas op! Deze heren laten het donderen alsof de bliksem inslaat! Keihard energiek en vertrouwde meezingers, krachtige rock covers, guilty pleasures... alles komt voorbij.Deze stuiterende liveshow wil je meemaken. Luidkeels en met de handen in de lucht.HOE GROOT DE TENT OOK IS: KRAAKTHELDER LAAT HET KNALLEN!

http://www.kraakthelder.nl/

Muziek Lathumsfeest 2018

Come Again

Drie muzikanten die met (akoestische/bas) gitaren en één trommel, en vooral met 1,2 en 3 stemmige gezongen popliedjes spelen van de jaren 60 tot en met vandaag. Alles passeert bij Come Again de revue: van de Beatles tot aan Van dik Hout, Everly brothers, Crowded house, Acda en de Munnik en, jawel hoor, ook een echte smartlap wordt niet geschuwd. En dit alles voor, met en soms zelfs door het publiek. Een kleine bezetting, semi-akoestisch, neemt weinig ruimte in beslag. Van sfeervole achtergrond muziek, tot uitbundig feest en alles daartussen! Alles 100% LIVE én publieks-interactief. Zelfs voor en samen met kinderen. Volledig versterkt of geheel akoestisch en... mobiel = rondlopen.

http://www.comeagain.nl/